Els Monty Python comencen demà el seu "homenatge prepòstum"

30 anys després es tornen a reunir a l'O2 Arena de Londres a partir d'aquest dimarts en 10 funcions multitudinàries

"Serà un homenatge prepòstum amb tot el ball i les rialles que es poden esperar", ha dit Terry Gillian. El grup còmic britànic Monty Python ha presentat avui l'actuació de retorn als escenaris que s'estrenarà demà a l'O2 Arena de Londres, tres dècades després del seu últim treball conjunt.

L'esdeveniment d'avui ha comptat amb la presentació del líder dels Rolling Stones, Mick Jagger, mitjançant un vídeo en què el cantant avançava que el quintet d'humor absurd "aixecarà" l'estadi i serà "increïblement espectacular". També han assegurat que el científic Stephen Hawking estarà sobre l'escenari.

El grup, que als anys setanta es van convertir en companyia de culte, han esgotat entrades per les 10 nits de funcions, i han ampliat l'aforament de l'O2, amb capacitat per a 20.000 persones.

Un dia abans del seu retorn als escenaris, Terry Gillian, John Cleese, Michael Palin, Eric Idle i Terry Jones han avançat que l'espectacle mostrarà la "reelaboració d'esquetxos que no s'havien vist abans, com la pel·lícula 'Meaning Of Life' (El sentit de la vida)".

"Volem dir adéu públicament en un espectacle mundial, perquè no tindrem una altra oportunitat", han apuntat, i alhora han reconegut que porten "molt malament" la pressió sobre la gran expectació que ha generat el seu retrobament, encara que "no tenen por". "A la nostra edat, la gent compra l'entrada perquè els agrades", ha apuntat Cleese, i assegura que l'efecte en el públic serà "enorme".

Els cinc intèrprets, amb la gran absència de Graham Chapman, que va morir de càncer el 1989, han afirmat que mantenen la química que els va fer famosos als anys 60 i que seguiran treballant , però han insistit que el 20 de juliol serà la seva última actuació.

Més continguts de