Mor el cantant de soul Ben E. King, famós per la interpretació de 'Stand by me'

Tenia 76 anys. Va formar part a finals dels anys cinquanta de la mítica banda The Drifters, amb èxits com ‘There goes my baby’ o ‘Save the last dance for me’

El cantant de soul Ben E. King ha mort als 76 anys, segons informa la BBC. King es va fer famós per la seva interpretació de 'Stand by me'. Va formar part a finals dels anys cinquanta de la mítica banda The Drifters, amb èxits com ‘There goes my baby’ o ‘Save the last dance for me’. Més endavant va començar a cantar en solitari i l'any 1961 va compondre i interpretar l'èxit 'Stand by me', que el llançaria a la fama.

King va fer diverses versions del seu gran èxit 'Stand by me' i va entrar durant dècades als rànquings dels temes més escoltats. Fins i tot, el 1999 es va publicar que era la quarta cançó que s'havia emès més vegades a la ràdio i la televisió nord-americanes durant el segle XX.

El seu company Gary U. S. Bonds ha escrit: "Amb gran dolor en el meu cor he d'acomiadar-me d'una de les ànimes més dolces, suaus i talentoses que he tingut el privilegi de conèixer i que durant més de 50 anys he tingut l'honor de tenir com a amic".

 

Més continguts de