Música
Cultura 09/03/2011

Mor Mike Starr, l'exbaixista d'Alice in Chains

El músic havia participat en un 'reality show' per desintoxicar-se

1 min
Mike Starr

Los ÀngelesL'exbaixista d'Alice in Chains, Mike Starr, va ser trobat mort en una casa de Salt Lake City, segons va anunciar la policia ahir. Starr, de 44 anys, havia fet públics els seus problemes amb les drogues en el reality show Celebrity Rehab.

La policia de Salt Lake City ha anunciat que “res indica que hi hagi hagut joc brut en la seva mort”, però encara no han revelat si la causa de la mort ha sigut una sobredosi. Els resultats dels tests de toxicologia se sabran d'aquí a dos mesos.

Starr va abandonar Alice In Chains, una de les bandes insígnia del grunge, l'any 1992, just quan la popularitat de la banda havia esclatat a nivell mundial. El darrer disc que va publicar amb ells va ser Dirt (1992), un esfereïdor recorregut quasi conceptual sobre l'ús i l'abús de l'heroïna. Starr feia molt anys que havia desaparegut de l'escena musical. Va tornar a la llum pública l'any 2010 com a pacient en la tercera temporada de Celebrity Rehab, un reality show de VH1 conduït per l'especialista en addiccions Drew Pinsky. Però Starr va ser incapaç de sobreposar-se a la seva dependència. El van detenir a Salt Lake City fa tres setmanes, per una ordre d'arrest pendent relacionada amb un càrrec per drogues. Starr portava medicaments no autoritzats sense recepta.

Recordem que el cantant de la banda, Layne Staley, va morir d'una sobredosi d'heroïna. Van trobar el seu cos en avançat estat de descomposició en el seu apartament de Seattle l'any 2002.

stats