Mor Paco Albiol, trompeta de Pepet i Marieta, en un accident de trànsit

El grup havia actuat aquest dissabte a Terrassa

El trompeta del grup de música Pepet i Marieta, Paco Albiol, va morir ahir en un accident de trànsit a la carretera N-232 a l’altura de Traiguera, al Baix Maestrat, quan la furgoneta que conduïa va topar frontalment amb un altre vehicle. En un escrit a Facebook, els membres del grup han lamentat la pèrdua del músic, que deixa un "buit molt gran" perquè era "gran en tots los sentits, com a pare, com a amic, com a músic i per damunt de tot com a persona". Aquest dijous es farà un acte de comiat al músic a Benicarló, la seva localitat natal.

Albiol –a l’esquerra a la fotografia–, nascut el 1973, era natural de Benicarló i fill de Ximo Albiol, el gran artífex de la recuperació de la dolçaina a Benicarló. El trompetista havia estudiat música al conservatori Salvador Seguí de Castelló i va formar part de la Benicarló Big Band i de la Big Band UJI.

El grup Pepet i Marieta és molt conegut a les Terres de l’Ebre i al nord del País Valencià, i la seva cançó 'Uoioio' va ser banda sonora de l’estiu a TV3. El grup havia fet la seva darrera actuació a Terrassa dissabte passat.