Publicitat
Publicitat

Va guanyar quatre Emmys

Mor l'actor Peter Falk, que va interpretar el detectiu Colombo

L'actor Peter Falk, famós pel personatge del detectiu Colombo, va morir ahir de matinada als 83 anys

L'actor Peter Falk, que va interpretar el detectiu Colombo a la sèrie de televisió del mateix títol, va morir ahir de matinada a Beverly Hills (Los Angeles, Califòrnia) als 83 anys, segons han comunicat avui membres de la família a la cadena de ràdio local KNX-1070. Falk va guanyar quatre Emmys per la seva interpretació del detectiu Colombo i un Globus d'Or, el 1973.

Al cinema, va ser nominat als Oscar el 1961 i 1962 pel seu paper secundari a les pel·lícules Un gàngster per a un miracle i El sindicat del crim. Entre els seus papers més recordats hi ha els que va interpretar a Una mujer sota la influència (1974), de John Casavettes, El cel sobre Berlín (1987), de Win Wenders o La princesa promesa (1987), de Rob Reiner. L' última pel·licula en la que va participar va ser American Cowslip, amb Val Kilmer, el 2009.

Falk patia alzheimer des del 2005, i el seu estat de salut va empitjorar després de diverses operacions a les que vas ser sotmès el 2007 i el 2008. El 2009 va quedar sota la custòdia de la seva dona després que un jutge el declarés incapacitat degut a la seva malaltia.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT