Cultura 16/09/2011

El Twitter també lamenta la mort de Dauder

Des de la una de la matinada, la xarxa social recorda la vida i obra de l'actor català. Els seguidors se centren en la seva qualitat interpretativa i en el seu compromís polític amb Catalunya.

Joan Callarissa
1 min
Jordi Dauder, a la seva casa de Madrid

BarcelonaLa xarxa social Twitter ha anat bullint tota la nit sobre la mort de Jordi Dauder (Barcelona 1938-2011). Moltes persones han lamentat la pèrdua d'aquest actor per la seva capacitat interpretativa i per les distincions que havia rebut. El diari Público, per exemple, el recorda pel premi Goya que li va ser concedit al 2009, com a millor actor de repartiment. Maestranza Films, d'altra banda, afirma que és un gran actor del nostre país, sobre el qual avui tots els tertulians fingiran conèixer-ne "tota la seva obra".

L'actor Quim Masferrer, excomponent de Teatre de Guerrilla, també ha dedicat un "in memoriam" a aquest actor badaloní. La revista d'informació local Tot Badalona, també ha tingut una menció per a ell, que ha recordat que la seva malaltia ha estat "molt llarga".

Molts seguidors catalans, entre els quals el cantant Cesk Freixas, el recorden a Twitter pel discurs que va fer a la gala dels premis Gaudí. Va ser un text combatiu que reclamava que Catalunya no defallís davant les ofenses de l'Estat espanyol.

stats