Publicitat
Publicitat

El Twitter també lamenta la mort de Dauder

Des de la una de la matinada, la xarxa social recorda la vida i obra de l'actor català. Els seguidors se centren en la seva qualitat interpretativa i en el seu compromís polític amb Catalunya.

La xarxa social Twitter ha anat bullint tota la nit sobre la mort de Jordi Dauder (Barcelona 1938-2011). Moltes persones han lamentat la pèrdua d'aquest actor per la seva capacitat interpretativa i per les distincions que havia rebut. El diari Público, per exemple, el recorda pel premi Goya que li va ser concedit al 2009, com a millor actor de repartiment. Maestranza Films, d'altra banda, afirma que és un gran actor del nostre país, sobre el qual avui tots els tertulians fingiran conèixer-ne "tota la seva obra".

L'actor Quim Masferrer, excomponent de Teatre de Guerrilla, també ha dedicat un "in memoriam" a aquest actor badaloní. La revista d'informació local Tot Badalona, també ha tingut una menció per a ell, que ha recordat que la seva malaltia ha estat "molt llarga".

Molts seguidors catalans, entre els quals el cantant Cesk Freixas, el recorden a Twitter pel discurs que va fer a la gala dels premis Gaudí. Va ser un text combatiu que reclamava que Catalunya no defallís davant les ofenses de l'Estat espanyol.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT