Cultura 20/08/2012

Mor William Windom, actor de la saga 'Star Trek'

L'actor nord-americà va guanyar un Emmy a la millor interpretació en una sèrie de comèdia i va treballar a 'S'ha escrit un crim'

Efe
1 min
L'actor William Windom ha mort als 88 anys

WashingtonWilliam Windom, actor de la saga 'Star Trek', ha mort als 88 anys a causa d'una insuficiència cardíaca, segons informa el 'New York Times'.

Windom va guanyar un premi Emmy al millor actor en una sèrie de comèdia l'any 1970, per la seva actuació a 'My World and Welcome to it', un programa basat en els assajos humorístics de James Thurber.

Malgrat això, va ser més conegut per papers com el comodor Matt Decker a 'Star Trek' (1966) i el doctor Seth Hazlitt a la sèrie 'S'ha escrit un crim' (1984), en què va participar en més de 50 episodis al costat d'Angela Lansbury.

Al llarg de la seva carrera va participar en nombroses sèries com a actor convidat, va donar veu a diversos audiollibres i va continuar apareixent en pel·lícules fins als anys 80. El seu últim títol va ser 'Yesterday's Dreams', l'any 2005.

Casat cinc vegades, la seva última esposa ha sigut l'escriptora Patricia Veronica Tunder, amb qui tenia un fill. Windom tenia tres fills més de dos matrimonis anteriors. Windom va néixer a Nova York el 28 de setembre del 1923.

stats