Publicitat
Publicitat

OBITUARI

Mor en circumstàncies estranyes l'actor José Conde

S'havia fet popular en papers televisius com a 'Sin tetas no hay paraíso' i 'Médico de familia', i al cine va protagonitzar 'El capità Escalaborns' de Carles Benpar

L'actor i model José Conde, popular pels seus papers en series de televisió com Sin tetas no hay paraíso i Médico de familia, va ser trobat mort el passat divendres en un edifici abandonat de Madrid. El cos, que va ser incinerat diumenge, va ser trobat per un grup de persones que passaven per la confluència dels carrers Mesena i Añastro, després d'estar un mes desaparegut. "No presentava signes de violència, de manera que es pot tractar d'una mort natural o un suïcidi", segons el Cos Superior de Policia de Madrid, que no ha pogut concretar quan es va produïr la mort.

L'actor, d'Ourense i de 56 anys, es va allunyar de la faceta de model per debutar com a actor a finals dels 80 a la serie Ala Dina i després a Brigada Central. Va convertir-se en un secundari imprescindible a Médico de familia amb Emilio Aragón. També ha actuat a La hora de José Mota, 23-F. Historia de una traición, El comisario, Herederos i Aquí no hay quien viva.

En cinema, l'actor va protagonitzar la pell·ícula de Carles Benpar El capità Escalaborns (1991), a banda de papers petits en Malena es un nombre de tango, La conjura de El Escorial o Óscar, el color del dinero.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT