MÚSICA
Cultura 27/08/2012

La cantant de Morcheeba estrenarà cançons del nou disc a l'Acústica de Figueres

El festival convida la cantant Skye Edwards a estiuejar una setmana a Catalunya per promocionar el país

Ara / Acn
1 min
Skye Edwards, cantant de Morcheeba

GironaEl mes d'octubre s'estrena el disc 'Back to now', el nou treball de Skye Edwards, la cantant de Morcheeba, però el públic que vagi al festival Acústica de Figueres podrà sentir cinc de les noves cançons en primícia. Una exclusivitat de la qual fins ara només han gaudit els assistens al recent concert de la cantant a Moscou.

Edwards ha dit que el seu nou disc és més electrònic que tot el que ha fet fins ara, i que és una música ideal per escoltar abans de sortir de festa. També ha anunciat que després de la presentació d'aquest disc es dedicarà a preparar el proper treball de Morcheeba.

La cantant estiuejarà a les comarques gironines amb la seva família durant una setmana, dins el projecte 'Factoria Acústica', que pretén que alguns artistes internacionals estiuegin aquí alhora que actuen al festival, per ajudar a la difusió i promoció del territori a les xarxes socials.

L'Acústica començarà aquest dimecres i s'allargarà fins diumenge. Pels escenaris del festival passaran més de 40 artistes.

stats