Música

L'Ajuntament aprova dedicar una biennal i una escultura al 'cantaor'

Granada homenatjarà Enrique Morente

El ple de l'Ajuntament de Granada ha aprovat avui per unanimitat homenatjar el cantaor granadí Enrique Morente amb una escultura en honor seu, atorgant el seu nom a l'auditori de La Cumbera i organitzant una Biennal de Flamenc.

Es tracta de les propostes plantejades recentment per la Comissió d'Honors i Distincions de l' Ajuntament de Granada després de la mort del cantaor , el 13 de desembre a Madrid . Segons va informar llavors l'Ajuntament , l'escultura es posarà en un emplaçament destacat de la ciutat , com l'entorn de l'Albaicín , barri del cantaor , o el Sacromonte .

L'auditori de La Chumbera , on hi ha l'Escola Internacional de Flamenc de l'artista i bailaor Manolete , passarà a anomenar- se Auditori Enrique Morente , i s'organitzarà una Biennal de Flamenc en què estiguin representats tots els pals d'aquest art , amb un apartat dedicat a la fusió per a joves .

El cantaor va ser inhumat el 15 de desembre al cementiri de Granada després que el fèretre amb les seves restes mortals romangués unes hores en una capella ardent instal·lada al teatre Isabel la Catòlica , per on van passar 5.000 persones.

Etiquetes

Més continguts de