MÚSICA
Cultura 13/12/2010

La família de Morente presenta una denúncia per una presumpta negligència mèdica

Va fer-se efectiva fa "diversos dies", però va mantenir-se en secret per "la por lògica", ja que Morente estava ingressat

Efe
1 min
Enrique Morente

MadridLa família d'Enrique Morente ha sol·licitat l'autòpsia del cantaor després d'haver presentat una denúncia judicial per una presumpta negligència mèdica, segons fonts judicials.

La denúncia va presentar-se “fa diversos dies”, encara que la família reconeix que va mantenir-ho en secret per “la por lògica”, ja que el malalt encara estava ingressat al centre mèdic. “Va ser una sortida lògica a tanta cautela i tanta desinformació per part de la clínica”. El cadàver del cantaor serà sotmès aquest dimarts a una autòpsia i posteriorment, a les 15.00 hores, serà vetllat a la seu de la SGAE.

El 4 de desembre, Morente, de 67 anys, va ser intervingut quirúrgicament a la clínica La Luz de Madrid d'una úlcera. Dos dies després, va ingressar a l'UCI i va ser operat de nou. Des de llavors, roman a la Unitat de Cures Intensives.

La família de Morente va confirmar diumenge la "gravetat de la situació" del cantaor després de rebre el primer informe mèdic per escrit del seu estat de salut. "La família espera l'evolució del seu estat de salut i notificarà qualsevol canvi oportunament a través d'un nou comunicat", assenyalava la nota, remesa des de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE).

La família del cantaor granadí també va voler "reiterar el seu agraïment per les repetides mostres d'afecte cap a la figura d'Enrique Morente rebudes al llarg d'aquests dies”.

stats