Publicitat
Publicitat

Muriel Casals acusa Sánchez-Camacho de no "estimar" la llengua i la cultura catalanes

La presidenta d'Òmnium Cultural lamenta a Catalunya Ràdio que s'intentin "buscar diners" de "llocs molt determinats"

La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, lamenta que la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, intenti retirar les subvencions públiques de les entitats que vetllen per la llengua i la cultura catalanes. "Pot semblar estrany, però hi ha alguns catalans que no estimen la seva llengua i la seva cultura", ha assenyalat Casals en declaracions a Catalunya Ràdio, en una clara referència a Camacho, que dilluns es va mostrar favorable a retirar les subvencions a l'entitat. D'altra banda, li ha recordat que "hi ha molts altres llocs on buscar diners". Casals considera que postures com la de la presidenta del PPC "fan una Europa més avorrida i més pobra" des del punt de vista de la diversitat cultural.

Muriel Casals ha celebrat la renovació per part del Govern de la subvenció a Òmnium aquest dimarts, per un valor d'1,4 milions, i ha negat taxativament cap falta de transparència en els pressupostos de l'entitat. "Els nostres comptes són públics, i els presentem en assemblea als nostres socis anualment", ha subratllat.

La presidenta d'Òmnium ha agraït públicament el suport de tots els socis que aquests darrers tres dies s'han adherit a l'entitat en mostra de suport, en especial al tècnic blaugrana, Pep Guardiola, que aquest dimarts en va fer socis els seus tres fills. 

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT