Publicitat
Publicitat

ART

El Museu Barbier-Mueller celebra el 15è aniversari amb 3 jornades de portes obertes

Es podrà visitar l'exposició d'art precolombí 'Camí de l'Inca. El passat dels Andes' i gaudir de l'activitat 'Apus, quipus i locreo de papas' durant els dies 25, 26 i 27 de maig

El Museu Barbier-Mueller d’Art Precolombí –l'únic museu d'Europa dedicat exclusivament a presentar les obres mestres de l'art de les principals cultures precolombines– obre les seves portes al públic per visitar l'exposició ' Camí de l'Inca. El passat dels Andes'.

El dies 25, 26 i 27 es podrà visitar un espai dedicat a la cultura inca on s’exposen alguns dels seus objectes més representatius, que alhora donen testimoni de la grandesa que va assolir aquesta civilització. I també un altre espai on s’evoca el passat dels Andes a través d’una mostra de les cultures antecessores, preincaiques, que es van establir tot al llarg de l’àrea andina.

A més, dissabte 26 i diumenge 27 es podrà gaudir de l'activitat ' Apus, quipus i locro de papas', que oferiran als visitants narracions de relats i mites andins, per escoltar amb uns altres ulls. Aquestes narracions seran a la carta per a una persona o per a més d’una, narracions en viu i a mida per a grans o petits.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT