ART
Cultura 23/05/2012

El Museu Barbier-Mueller celebra el 15è aniversari amb 3 jornades de portes obertes

Es podrà visitar l'exposició d'art precolombí 'Camí de l'Inca. El passat dels Andes' i gaudir de l'activitat 'Apus, quipus i locreo de papas' durant els dies 25, 26 i 27 de maig

Ara
1 min
'Camí de l’Inca. El passat dels Andes' / Museu Barbier- Mueller d’Art Precolombí

BarcelonaEl Museu Barbier-Mueller d’Art Precolombí –l'únic museu d'Europa dedicat exclusivament a presentar les obres mestres de l'art de les principals cultures precolombines– obre les seves portes al públic per visitar l'exposició 'Camí de l'Inca. El passat dels Andes'.

El dies 25, 26 i 27 es podrà visitar un espai dedicat a la cultura inca on s’exposen alguns dels seus objectes més representatius, que alhora donen testimoni de la grandesa que va assolir aquesta civilització. I també un altre espai on s’evoca el passat dels Andes a través d’una mostra de les cultures antecessores, preincaiques, que es van establir tot al llarg de l’àrea andina.

A més, dissabte 26 i diumenge 27 es podrà gaudir de l'activitat 'Apus, quipus i locro de papas', que oferiran als visitants narracions de relats i mites andins, per escoltar amb uns altres ulls. Aquestes narracions seran a la carta per a una persona o per a més d’una, narracions en viu i a mida per a grans o petits.

stats