Llibres
Cultura 26/09/2011

Torna el club de lectura del Museu Picasso

Des del proper 6 d'octubre i fins al 3 de maig, el Museu Picasso torna a acollir el seu club de lectura, que una vegada al mes repassarà algun llibre vinculat amb el món de l'art i, en algun cas, fins i tot amb Pablo Ruiz Picasso

Ara
1 min
Una de les sales del Museu Picasso de Barcelona

BARCELONAEl club de lectura del Museu Picasso és una iniciativa que poc a poc s'ha anat consolidant gràcies a la bona tria de llibres i a la presència de presentadors i autors reconeguts. El cicle d'enguany comença el proper dijous 6 d'octubre amb Recuerdos íntimos, de Fernande Olivier, i continuarà amb París no se acaba nunca, d'Enrique Vila-Matas (3 de novembre) i Parla'ls de reis, de batalles i d'elefants, l'última i magnífica novel·la de Mathias Énard (1 de desembre).

De cara al 2012, Eduard Vallès presentarà Picasso, retratos y recuerdos, de Jaume Sabartés (12 de gener), i Javier Pérez Andújar repassarà la seva primera novel·la, Los príncipes valientes (2 de febrer). Després de les converses sobre De cómo Nueva York robó la idea del arte moderno (1 de març) i el record d'Ubú rei (12 d'abril), Jordi Coca tancarà el cicle parlant d'Homenatge a Picasso, de Josep Palau i Fabre (3 de maig). L'assistència al club de lectura és gratuïta, i totes les sessions comencen a les 19.30 h.

stats