Publicitat
Publicitat

El Museu Picasso publica les bases del concurs per renovar-ne la direcció

El termini per presentar les candidatures finalitza el 30 de gener. Està previst que la persona guanyadora s'incorpori al centre poc després

El Museu Picasso ha fet públiques les bases del concurs internacional per renovar la direcció del museu, després que Pepe Serra abandoni el centre per posar-se al capdavant del MNAC. Els candidats interessats a participar en el procés de selecció han de presentar el seu currículum i un breu avantprojecte abans del 30 de gener. L'obertura del Centre del Coneixement i Recerca i la major autonomia jurídica de què el museu gaudirà pròximament han iniciat per al centre una nova etapa d'obertura i creixement amb nous programes i línies d'acció.

Les candidatures seran avaluades per una comissió de set experts designats d'acord amb el comitè executiu del Consell de Cultura de Barcelona, que seleccionarà les propostes que passaran a una segona fase. Els candidats seleccionats seran entrevistats per la comissió, que finalment proposarà a l'ICUB una llista amb les tres millors candidatures ordenades i valorades en funció dels seus mèrits. L'ICUB elevarà la proposta a l'alcalde perquè nomeni el nou director del museu. Està previst que la persona guanyadora s'incorpori al museu a començaments del 2012.

Els candidats hauran de tenir una visió clara de quin ha de ser el posicionament del Museu Picasso en tots seus àmbits d'actuació i garantir la gestió de les col·leccions, formades per un total de 3.800 obres, l'activitat científica i els diversos programes (exposicions, educació, publicacions, comunicació, patrocini, etc.) del museu.

El Museu Picasso de Barcelona està considerat un centre de referència del període de formació i els primers anys de trajectòria de Pablo Picasso. Va obrir les portes el 1963, a partir de la donació a la ciutat orquestrada pel mateix artista. El 2010 va rebre 1.065.388 visitants.Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT