Museus
Cultura 24/02/2012

El Museu del Rock presenta concurs de creditors

Després d'acumular un deute de 458.000 euros des que va obrir les seves portes el mes de març passat, el Museu del Rock de Barcelona s'ha decidit a presentar concurs voluntari de creditors. El museu té unes pèrdues mensuals de 65.000 euros

Efe
1 min
El Museu del Rock de Barcelona

BarcelonaEl Museu del Rock de Barcelona ha presentat concurs voluntari de creditors després d'acumular un deute de 458.000 euros des que va obrir les seves portes el mes de març passat, segons que ha informat la Fundació Privada Museu Barcelona Rock.

El museu, situat a la quarta planta del centre comercial Les Arenas, ha presentat concurs de creditors al jutjat mercantil número 4 de Barcelona.

El Museu del Rock de Barcelona continuarà obert al públic durant el mes de febrer, a l'espera que l'administrador concursal nomenat pel jutge proposi una sortida a la difícil situació econòmica de l'empresa propietària del museu.

Pèrdues mensuals de 65.000 euros

Aquest espai expositiu va obrir les seves portes el passat 31 de març impulsat pel periodista Jordi Tardà i compta amb una sala dedicada als Beatles, una altra als Rolling Stones, una altra al rock nacional i una quarta que allotja exposicions temporals.

Les activitats que planteja el museu no han atret suficients visitants, segons les fonts, que han calculat que el museu ingressa cada mes uns 35.000 euros i en gasta uns 100.000.

stats