Publicitat
Publicitat

Nacho Vegas inaugurarà el Festival In-Somni el 8 de juny

Grups com El Drogas, La Banda Trapera del Río i The Toy Dolls també participaran al certamen

Nacho Vegas serà l'encarregat d'obrir el Festival de música internacional de Girona i Salt, In-Somni, que se celebrarà del 8 a l'11 de juny en diferents espais de les dues ciutats. El cartell compta amb noms destacats com El Drogas, La Banda Trapera del Río, El Último Vecino o The Toy Dolls, entre altres, però encara pot haver-hi "sorpreses" en l'oferta musical, segons apunta l'organització.

Vegas actuarà a l'Auditori de la Mercè en la que serà la seva primera presència a la capital gironina, que li servirà per mostrar el seu últim treball, 'Canciones populistas'. El músic asturià també presentarà un nou llibre de poemes i repassarà els èxits de la seva àmplia trajectòria que l'han portat a participar en festivals com el Primavera Sound o el BBK Live. 

Després del concert inaugural de Vegas, el segon dia del festival serà el torn d' El Drogas, l'exlíder de Barricada, que presentarà el doble disc 'Un día más'.  El dissabte 10 de juny actuaran els britànics The Toy Dolls, un dels últims referents punk de la dècada dels 80, i un concert de La Banda Trapera del Río, que celebra 40 anys als escenaris.  Diumenge, el tancament de l'In-Somni anirà de la mà d' El Último Vecino i el seu disc 'Voces', al costat dels empordanesos Medusa Box.

Altres grups que passaran pel festival són Holy Bouncer, Kinsale, Gringo Star, Las Vacas Sagradas o Crim.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT