Publicitat
Publicitat

Un poema inèdit de Narcís Comadira serà el protagonista del Dia Mundial de la Poesia

Unes 50 poblacions dels Països Catalans s'adhereixen a la celebració del 21 de març

El poema inèdit de Narcís Comadira (Girona, 1942) 'Quatre paraules' i el mateix autor seran els protagonistes de l'acte central de commemoració del Dia Mundial de la Poesia, que se celebra el 21 de març. A partir d'aquest dimecres, l'opuscle editat amb el poema en català escrit expressament pel poeta gironí serà distribuït massivament a les biblioteques de tot Catalunya. Unes 50 poblacions dels Països Catalans s'adheriran a la celebració al llarg del dia amb diverses activitats. L'acte central del Dia Mundial de la Poesia es farà aquest dimecres a la tarda als jardins del Palau Robert de Barcelona, on Narcís Comadira dirà poemes del seu darrer llibre 'Lent' i es recitarà el seu poema inèdit en català, caló, amazic, francès i panjabi. Fins a 50 poblacions dels Països Catalans més també s'adheriran a la celebració del 21 de març amb activitats al llarg d'aquesta setmana.

Amposta acollirà el recital poètic 'De viatge', a càrrec del poeta Josep Piera; Tarragona, el Poemarató –lectura adreçada als més petits– i la confecció d'un poema-'performance'; Berga, un recital amb acompanyament musical per part de la companyia Anònim Teatre; Cerdanyola del Vallès i Figueres, lectures del poema de Narcís Comadira en diverses llengües; Girona, una conferència a càrrec de Comadira i una passejada literària; Lleida, diverses accions a la Biblioteca Pública a càrrec del grup Toar, una lectura de poemes i una activitat amb la Down Lleida. Associació Síndrome de Down; i Perpinyà, un recital poètic amb Laia Noguera i Edgar Alemany.

Les activitats es poden consultar al bloc dedicat al Dia Mundial de la Poesia (http://diamundialpoesia.wordpress.com). A més de les activitats, entitats i particulars han anat enviant poemes de creació pròpia o la traducció a altres llengües del poema creat per Narcís Comadira, que ja existeix en vint llengües.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT