Publicitat
Publicitat

Cinema

'Modern Family' i 'Boardwalk empire' destaquen pel seu repartiment

Natalie Portman i Colin Firth, els protagonistes dels SAG Awards

Els premis del gremi d'actors, tot un pronòstic pels Oscars, han reconegut els seus papers a 'Black Swan' i 'El discurso del rei'

La 17a edició dels Screen Actors Guild Awards, els premis que atorga el gremi d'actors de cinema i televisió i que acostumen a ser un pronòstic fiable de com aniran els Oscars (el 27 de febrer), han reconegut Natalie Portman i Colin Firth com els millors actors de cinema.

Natalie Portman ha rebut el premi pel seu paper a Black Swan i l'ha dedicat als seus pares, que l'han ensenyat "a treballar sempre al màxim i a no ser una imbècil", com ha recollit People. Colin Firth ha estat reconegut per la seva interpretació de Jordi VI d'Anglaterra a El discurs del rei. Melissa Leo i Christian Bale també han estat premiats pels respectius papers a The Fighter's.

Entre els actors de televisió destaquen Betty White, de 89 anys, que ha rebut el premi Actor per Hot in Cleveland; Alec Baldwin se l'ha endut pel seu paper còmic a 30 Rocks; i el drama The good wife ha valgut el premi a Julianna Margullies. Les sèries Modern Family i Boardwalk Empire, signada per Martin Scorsese, han rebut el premi pel treball conjunt dels actors del repartiment.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT