MÚSICA
Cultura 28/11/2012

Nens de l'Hospital Sant Joan de Déu i Macaco graven un videoclip

La iniciativa vol animar la població a fer donacions per a la investigació del càncer infantil

Efe
1 min

BarcelonaUn grup de nens pacients de l'Hospital Sant Joan de Déu, les seves famílies, professionals i voluntaris del centre han gravat amb el cantant Macaco un videoclip per animar la població a fer donacions per a la investigació del càncer infantil.

La iniciativa va sorgir de Paula, una pacient de l'Hospital de 12 anys, que volia fer un videoclip en el qual tots els nens del servei d'oncologia cantessin i ballessin per mostrar a la societat que encara que estan malalts, tenen esperança i alegria, a la vegada que per animar la població a fer donacions per a la investigació en nous tractaments contra el càncer infantil.

Els professionals i la direcció de l'Hospital van donar suport a aquesta iniciativa i, a través de la companyia discogràfica EMI i els 40 Principals, van aconseguir que Macaco cedís l'ús d'una de les seves cançons, 'Seguiremos', per a la gravació del videoclip. La productora La Fábrica Naranja va realitzar el guió i va posar tots els recursos humans i materials per fer-ho realitat i Macaco també va voler implicar-se personalment en el projecte i donar el seu suport a la causa participant en el rodatge del videoclip, el passat 2 de novembre.

stats