Música
Cultura 15/06/2012

New Order revisen la seva llegenda

El grup de Manchester va oferir dijous un concert especial per a acreditats i convidats del Sónar

Ara
1 min
New Order, dijous al Sónar / MANOLO GARCÍA

BarcelonaNew Order seran un dels plats forts de la nit de dissabte al Sónar, però dijous ja van actuar al festival. Es tractava d'un concert especial al recinte firal Gran Via 2 de l'Hospitalet de Llobregat, i el públic que hi tenia accés eren els acreditats al festival i els convidats per un dels patrocinadors.

Els de Manchester, que fins ara no havien actuat al Sónar, van fer un repàs a la seva llegenda, amb cançons com 'Blue monday', 'Bizarre love triangle', 'True faith' o 'Regret', i també van mirar encara més enrere per recuperar peces de Joy Division com 'Transmission' i 'Love will tear us apart'. Durant el concert, Bernard Sumner va tenir temps per recordar que la selecció espanyola va derrotar Irlanda a l'Eurocopa, i bona part del públic va xiular davant la cara de no entendre res del cantant de New Order.

El concert de New Order va ser la culminació de la primera jornada del Sónar. Dijous, als escenaris del CCCB i el Macba, van destacar les actuacions de Flying Lotus, Daedelus i Mostly Robots.

stats