Cultura 07/04/2012

Nicole Kidman a punt per interpretar Grace Kelly a 'Grace de Mònaco'

L'actriu australiana està en negociacions per protagonitzar una pel·lícula sobre els les disputes que Mònaco va mantenir amb França el 1962. L'actuació de la princesa va evitar que es produís un cop d'estat

Ara
1 min
Grace Kelly i Nicole Kidman / THE HOLLYWOOD REPORTER

BarcelonaNicole Kidman està negociant interpretar Grace Kelly a 'Grace de Mònaco', un projecte que té punts en comú amb 'El discurs del rei', segons informa The Hollywood Reporter. El director del film podria ser Olivier Dahan, que va dirigir Marion Cotillard el 2007 al 'biopic' d'Edith Piaf 'La Vie en rose' . L'actriu francesa va guanyar un Oscar per aquest paper. La pel·lícula tindrà un pressupost de 23 milions d'euros.

'Grace de Mònaco' no serà un pel·lícula biogràfica, sinó que estarà centrada en els sis mesos de 1962 en què el principat va entrar en conflicte en França perquè la petita ciutat-estat és un paradís fiscal. En aquests moments, Grace, que feia poc temps que s'havia convertit en princesa, va actuar entre bambolines per evitar que es produís un cop d'estat. Aleshores, Kelly, que va ser una de les actrius preferides d' Alfred Hitchcock, ja havia abandonat la seva carrera cinematogràfica després de casar-se amb amb Rainier de Mònaco el 1955.

stats