Cinema
Cultura 16/12/2010

De Niro, Pacino i Pesci es reuniran al nou film de Martin Scorsese

Els tres actors no havien treballat mai tots junts. El protagonista de Taxi Driver va confirmar també que està preparant amb el director un projecte en la línia de La dolce vita i 8 i 1/2

Redacció
1 min
Robert De Niro a Machete

BarcelonaEFE informa que Robert De Niro va confirmar ahir durant la promoció del seu nou film Little Fockers el seu reencontre amb Martin Scorsese pel rodatge de The Irishman, en què compartirà protagonisme amb Al Pacino i Joe Pesci. El film, que el portarà de nou al territori mafiós de Casino i Un dels nostres, adapta el llibre I heard you paint houses, sobre un assassí mafiós de que se sospita va estar involucrat en la mort del líder sindical Jimmy Hoffa. De Niro interpretarà Frank "The Irishman" Sheeran, al que se li atribueixen més de 25 assassinats relacionats amb la màfia.

Robert De Niroi Al Pacino ja van treballar junts a El padrí 2 (Francis Ford Coppola, 1974), Heat (Michael Mann, 1995) i Asesinato justo (Jon Avnet, 2008). De Niro i Pesci han participat plegats a més de mitja dotzena de títols, però tots tres mai havien coincidit en pantalla.

De Niro va afegir que Scorsese i ell tenen una "idea molt ambiciosa" amb un guió que escriurà Eric Roth, que consisteix en "rodar dos pel·lícules en una i estrenar-les per separat. Seria un projecte biogràfic de la relació entre un director i un actor, basat en coses Martin i jo hem experimentat".

stats