El No Surrender Festival, dedicat a Bruce Springsteen, aplega més de 4.000 persones

Uns 1.004 músics van interpretar i enregistrar un videoclip amb la cançó 'No surrender', que s'enviarà al cantant nord-americà

El No Surrender Festival, el festival de tribut a Bruce Springsteen que s'ha celebrat durant el cap de setmana a la localitat lleidatana de Vilanova de Bellpuig, ha aplegat més de 4.000 persones. Dissabte a la tarda, 1.004 músics (entre cantants, guitarristes, baixistes i bateries) es van reunir per interpretar i enregistrar un videoclip amb la cançó 'No surrender' del Boss. El vídeo es penjarà al YouTube i es farà arribar al cantant de Nova Jersey.

El festival va començar divendres a la tarda a l ' escenari Schweppes amb els concerts dels grups Comandants de Tros i Ball The Raska. A l'escenari Moritz, van actuar Willy & The Poorboys i el presentador i humorista Manel Fuentes amb la seva banda Manel Fuentes & The Spring's Team. A la jornada d'ahir, després de la gravació del videoclip, el festival es va acabar amb els concerts de George Milesson i el grup de versions lleidatà Tremendos.

Més continguts de