Publicitat
Publicitat

Música

Noa vol gravar un disc amb Joan Manuel Serrat

La cantant israeliana assegura que tots dos han parlat "seriosament" sobre un disc conjunt en espanyol. De moment, espera que el músic català tingui un forat a l'agenda

La cantant israeliana Noa ha dit que somia amb gravar un àlbum sencer amb el cantautor Joan Manuel Serrat, a qui adora i amb el qual ja ha col·laborat en la interpretació d'algunes cançons. Ahinóam Nini, el veritable nom de Noa (Tel-Aviv, 1969) ha revelat que tots dos han parlat "seriosament" sobre un disc conjunt en espanyol i està esperant que el músic català tingui un forat a l'agenda.

Israel i Palestina haurien de fer les paus "com més aviat millor"

Després de vint anys de carrera musical, Noa sent que "finalment" ha après "com cantar", encara que li queda molt per aprendre segons ha reconegut.
Noa s'ha convertit en una de les imatges en el món d'Israel, un país immers en "una situació política complicada, igual que tot l'Orient Mitjà", com ha explicat l'artista. Defensora de la pau, la cantant ha expressat que espera que els líders israelians i palestins "prenguin responsabilitat pel futur dels seus pobles i facin les paus com més aviat millor". Segons la seva opinió, Israel "ha de prendre responsabilitats per actuar en favor de la pau i el mateix s'ha de produir en Palestina", i ha assegurat que com a artista s'està esforçant a "alçar la veu de la gent a Israel que creu en la pau" . "Un cop dit això, penso que l'acostament del món cap a Israel és, sovint, hipercrític", ha apuntat Noa abans de manifestar que la comunitat internacional "hauria empènyer a les parts a fer les paus, en lloc de perdre el temps en acusar els uns als altres ", cosa que segons la seva opinió" no ajuda a resoldre res ".

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT