Cultura 01/09/2011

Nou joves fotògrafs catalans exposen les seves obres al Visa Off, certamen paral·lel al Visa Pour l'Image

La Mostra de Fotoperiodisme Jove Clic'11 que es podrà veure fins al proper 28 de setembre a la Casa de la Generalitat de Perpinyà

Acn
1 min

PerpinyàEl director general de Joventut de la Generalitat, Toni Reig, ha inaugurat aquest dijous la Mostra de Fotoperiodisme Jove Clic'11 que es podrà veure fins al proper 28 de setembre a la Casa de la Generalitat de Perpinyà. La mostra forma part de la programació del Festival de Fotoperiodisme Visa Off, que s'organitza en paral·lel al prestigiós certamen de fotoperiodisme Visa pour l'Image. Reig ha destacat que la mostra pretén "donar impuls a la trajectòria dels artistes participants i, si pot ser, ajudar-los a accedir als circuits professionals", així com "estimular la creativitat juvenil i apropar els joves a la cultura, com a creadors i no només com a simples consumidors".

Aquesta mostra exposa les obres del guanyador del premi de fotoreportatge Clic'11, Juanfra Álvarez Acosta, pel seu treball "Ulls de revolució" i de l'accèssit pel treball "Clara", de la jove Miriam García Troncho, junt amb els finalistes del Concurs de Fotoperiodisme: Javier Corso Guiñales, Andrea Lamount, Carla Moral Gómez, Lieya Ortega Montoliu, Katia Repina, Adrià Riudavets Ramos i Josep Subiranas Molist. Durant la presentació també s'ha projectat l'audiovisual guanyador del premi en aquesta modalitat, el documental "Flor de primavera" de Diego Sánchez Martínez, juntament amb els treballs realitzats pels guanyadors en la convocatòria de les Beques de l'any anterior. En la presentació de la mostra, també han intervingut el director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Joan Gaubí, i el president de Diomira, Josep Maria Villena.

stats