MÚSICA
Cultura 04/04/2011

L'OBC regala entrades per guanyar públic

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) posa en marxa una campanya en què regalarà una entrada a tots aquells que no l'hagin vist mai en directe. Pablo González, titular de l'orquestra, reparteix entrades al vídeo promocional de la campanya.

Redacció
1 min

BarcelonaDes d’avui i fins el 30 d’abril, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) regala excepcionalment una entrada per a un concert de la temporada 2010/11 a tots aquells que mai no hagin sentit l’orquestra en directe. Les invitacions es poden aconseguir gratuïtament i de forma limitada trucant al 902 228 238 o bé a internet, al web de l'OBC i al de L’Auditori.

L’objectiu és arribar a un públic més ampli: contribuir a la divulgació de l'OBC i del seu repertori musical entre tots els públics, especialment entre els joves.

La campanya es durà a terme a través d'aquest vídeo protagonitzat pel director titular de l’OBC, Pablo González, que es podrà veure als webs de l’OBC i de L’Auditori, a les xarxes socials, a Youtube i també s’anunciarà a les pantalles del metro de Barcelona.

stats