Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Ja s'han venut la meitat de les entrades

Obrint Pas presentarà el seu nou disc, 'Coratge', el 8 d'abril a Vilanova i la Geltrú

El concert, que se celebrarà a l'Envelat Municipal de Vilanova i la Geltrú, arribarà quatre dies després que surti al mercat el darrer treball del grup valencià, que trenca amb dos anys de silenci

Coratge, el nou disc del grup Obrint Pas, sortirà a la venda el proper dilluns, 4 d'abril. Quatre dies després, Vilanova i la Geltrú acollirà el concert de presentació del nou treball del grup valencià. El concert tindrà lloc a l'Envelat Municipal de Vilanova, amb una capacitat per a mil persones, on també hi actuaran com a teloners el grup de hip-hop de Cornellà de Llobregat El Nota i els vilanovins Temporada Alta. La CUP de Vilanova ha estat l'organitzadora de l'esdeveniment, i segons ha explicat Pau Ortiz, en aquests moments "ja s'han venut més de la meitat" de les entrades i per això esperen arribar al dia del concert "amb totes les entrades esgotades".
Les entrades poden adquirir-se a set localitats diferents on hi ha representació de les CUP (Candidatura d’Unitat Popular). A banda de Vilanova i la Geltrú, també es venen entrades a Vilafranca del Penedès, Sant Pere de Ribes, Sitges, el Vendrell, Capellades i Barcelona. Per aquest motiu, Ortiz, un dels organitzadors, ha expressat que esperen que al concert hi vagi gent del Garraf però també d'altres punts de Catalunya.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT