MÚSICA
Cultura 30/03/2011

Obrint Pas presentarà el seu nou disc, 'Coratge', el 8 d'abril a Vilanova i la Geltrú

El concert, que se celebrarà a l'Envelat Municipal de Vilanova i la Geltrú, arribarà quatre dies després que surti al mercat el darrer treball del grup valencià, que trenca amb dos anys de silenci

Redacció
1 min

BarcelonaCoratge, el nou disc del grup Obrint Pas, sortirà a la venda el proper dilluns, 4 d'abril. Quatre dies després, Vilanova i la Geltrú acollirà el concert de presentació del nou treball del grup valencià. El concert tindrà lloc a l'Envelat Municipal de Vilanova, amb una capacitat per a mil persones, on també hi actuaran com a teloners el grup de hip-hop de Cornellà de Llobregat El Nota i els vilanovins Temporada Alta. La CUP de Vilanova ha estat l'organitzadora de l'esdeveniment, i segons ha explicat Pau Ortiz, en aquests moments "ja s'han venut més de la meitat" de les entrades i per això esperen arribar al dia del concert "amb totes les entrades esgotades".

Les entrades poden adquirir-se a set localitats diferents on hi ha representació de les CUP (Candidatura d’Unitat Popular). A banda de Vilanova i la Geltrú, també es venen entrades a Vilafranca del Penedès, Sant Pere de Ribes, Sitges, el Vendrell, Capellades i Barcelona. Per aquest motiu, Ortiz, un dels organitzadors, ha expressat que esperen que al concert hi vagi gent del Garraf però també d'altres punts de Catalunya.

stats