Publicitat
Publicitat

Olga Felip rep el prestigiós guardó AJ com a arquitecta emergent de l'any

És la fundadora, juntament amb Josep Camps, l'estudi Arquitecturia, un dels nou que van representar Catalunya i les Illes Balears a la Biennal de Venècia dins l'exposició 'Vogadors'

L'arquitecta Olga Felip, de 32 anys, i que fa vuit anys va fundar l'estudi Arquitecturia amb Josep Camps, ha guanyat el prestigiós premi AJ a l'arquitecta emergent de l'any menor de 40 anys. Zaha Hadid, una dels membres del jurat, va definir la seva obra com a "aguda, esmolada i elegant", mentre que Paul Monaghan, de l'estudi AHMM va afegir que "amb aquest portfolio ple d'obres hàbils i elegants, Déu sap que d'aquí a 20 anys, el volum i la qualitat del treball que produirà".

Entre les obres més destacades d'Arquitecturia hi ha la plaça de l'absis de la Catedral de Tortosa, el Centre Cultural Ferreries, també a Tortosa; el Museu de l'Energia a Ascó, les piscines a Jesús, Tarragona i el centre d'atenció primària a Aldea. L'agència documental d'arquitectura Scalae acaba de publicar una monografia a l'estudi. A més de dirigir l'estudi Arquitecturia, Olga Felip és la directora de l'associació Arquitectes per l'Arquitectura.
Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT