CINEMA
Cultura 01/08/2012

Oliver Stone vol fitxar una antiga amant de Berlusconi

El director voldria que Nicole Minetti, acusada de buscar noies per al polític i consellera marginada del partit, s'interpretés a si mateixa en una pel·lícula sobre l'ex primer ministre italià

Ara
1 min
Sí: Barack Obama, SIlvio Berlusconi

BarcelonaEl director i guionista de cinema nord-americà Oliver Stone vol fitxar una de les examants de Silvio Berlusconi perquè s'interpreti a si mateixa en el film que està preparant sobre l'ex primer ministre d'Itàlia. Nicole Minetti, l'escollida pel director guanyador de tres Oscars, ha estat de viatge a Los Angeles, i la notícia, que difon 'La Repubblica', no ha estat desmentida.

El Cavaliere va conèixer Minetti el 2009, quan, en un míting a Milà, el van agredir amb un souvenir. Ella era l'atractiva dentista que el va assistir. I va passar d'assistir-lo com a dentista, a ser la seva amant, i de ser la seva amant, a ser consellera del partit de Berlusconi al Parlament de la regió de Llombardia. Minetti està imputada també en el cas de prostitució en les festes organitzades per Berlusconi: està acusada d'haver buscat noies per al polític. Ara, Berlusconi, que està en plena renovació interna del partit i de la seva imatge pública, vol Minetti fora del partit, però ella no hi està disposada.

Oliver Stone estaria preparant aquesta pel·lícula després que el 2008 l'aleshores primer ministre vetés que la seva pel·lícula sobre George W. Bush, titulada 'W', es projectés a l'obertura del Festival de Roma d'aquell any. Sembla que el director li voldria tornar el cop amb un film biogràfic; un més de la seva carrera, després d'haver dirigit pel·lícules sobre els presidents nord-americans 'Nixon' (1995) i 'W' (2008), la biografia d'Alexandre Magne (2004) i 'Comandante', un documental sobre Fidel Castro.

stats