Publicitat
Publicitat

Teatre

Oriol Broggi dirigeix un altre 'Hamlet' especial

L'Atlàntida de Vic inaugura temporada amb un Shakespeare amb actors com Clara Segura i Sisa i persones amb problemes de salut mental

El Teatre l'Atlàntida de Vic estrena la temporada 2011-2012 aquest divendres amb l'obra de teatre Hamlet, en una nit d'estiu, dirigida per Oriol Broggi. Es tracta d'una experiència de teatre social que vol integrar i promoure la participació de persones usuàries dels serveis de salut mental del Centre Mèdic i Psicopedagògic d'Osona i ho combina amb actors de primer nivell com Clara Segura, Xavier Boadaella, Ramon Vila, Màrcia Cisteró i el músic Jaume Sisa.

Shakespeare "posa els seus personatges al límit de la realitat i la ficció, com alguns dels actors amateurs, cosa que et fa replantejar la vida d'una manera poètica i especial", explica Broggi. L'obra parteix de textos del dramaturg William Shakespeare, seleccionats per Oriol Broggi, que parlen principalment de teatre i d'equívocs.

Catorze actors amateurs amb problemes de salut mental, set actors professionals, terapeutes i fins i tot el mateix director participen en l'obra. Broggi ha explicat que des d'un principi no havia de participar a l'espectacle, "però durant els assajos hi he anat participant i acabo essent una espècie de director que sempre té el paper a la mà i va donant voltes per l'escenari". El director ha assenyalat que això "a ells els fa gràcia i a mi m'ajuda a tenir organitzada l'escena".

L'obra, que es va començar a gestar a principis de febrer, s'estrena aquest divendres coincidint amb l'inici dels actes de la programació al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d'octubre.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT