Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Oriol Pérez Treviño i David Martí, candidats a dirigir L'Auditori

L'actual director del Festival de Torroella de Montgrí es perfila per prendre les regnes d'una de les institucions culturals més importants del país, en substitució de Joan Oller, que va deixar el càrrec després de deu anys per anar a dirigir el Palau de la Música Catalana. David Martí, gerent del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, seria un altre dels candidats

El musicòleg Oriol Pérez Treviño es perfila com a nou director general de L'Auditori de Barcelona, segons ha sabut l'ARA. Després de sis mesos d'espera i un concurs públic fallit per escollir director –amb 29 candidats, que ara s'han tornat a valorar–, l'actual director del Festival de Torroella de Montgrí sembla que prendrà les regnes d'una de les institucions culturals més importants del país, en substitució de Joan Oller.

David Martí, gerent del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, seria un altre dels candidats, segons informa La Vanguardia. L'altre finalista que podria optar a dirigir L'Auditori seria Valentí Oviedo, gerent del teatre Kursaal de Manresa.

Podeu llegir la notícia a l' ARA PREMIUM.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT