TEATRE
Cultura 27/07/2011

El PSC critica que s'hagi triat el director del Grec a dit

Efe
1 min

BARCELONAEl regidor del PSC a l'Ajuntament de Barcelona Jordi Martí ha assegurat avui que l'anunci que Ramon Simó serà el nou director artístic del festival Grec demostra que "CiU torna als nomenaments a dit". "El nou govern municipal de CiU, en aquest cas de la mà del cinquè tinent d'alcalde Jaume Ciurana, torna a fer dels nomenaments a dit dels responsables culturals la seva manera de procedir", ha dit l'exdelegat de Cultura del consistori barceloní.

Martí ha criticat que Ciurana hagi "decidit rebutjar el mètode del concurs a través d'un jurat qualificat i la participació del Consell de les Arts i la Cultura".

Segons la seva opinió, el sistema de concurs que utilitzava l'anterior govern municipal socials "és el millor sistema" i "millora la qualitat de les decisions culturals".

Això no obstant, Martí ha desitjat "tota la sort" al nou director del Grec Festival de Barcelona i li ha advertit que "el llistó s'ha situat a un nivell certament alt després de l'etapa encapçalada per Ricardo Szwarcer".

stats