Cinema
Cultura 05/06/2012

Paco Roca torna a adaptar un dels seus còmics al cinema d'animació

El dibuixant debutarà com a director per portar a la pantalla 'Memorias de un hombre en pijama' després de l'èxit de les vinyetes i la pel·lícula d''Arrugas'

Ara
1 min
Paco Roca adaptarà el seu 'Memorias de un hombre en pijama' al cinema d'animació després de l'èxit d''Arrugas'

BarcelonaEl dibuixant de còmics Paco Roca torna a adaptar les seves vinyetes a la gran pantalla. Després del reconeixement que va aconseguir amb el còmic 'Arrugas' (2007) i la seva adaptació homònima al cinema d'animació –va ser guardonat amb el Premio Nacional de còmic i el Goya a la millor adaptació–, Roca s'atreveix ara a donar moviment als dibuixos de 'Memorias de un hombre en pijama' (Astiberri, 2011), segons informa El País.

Perro Verde Films, la productora que ja va treballar amb el film 'Arrugas', serà l'encarregada d'adaptar la història d'un home de mitjana edat amb una estricta rutina: treballar tot el dia des de casa, sense treure's el pijama. Aquesta metodologia de treball condiciona les manies, els dubtes, les alegries i les pors existencials del personatge. 'Memorias de un hombre en pijama' podria començar a muntar-se a finals d'aquest any per estrenar-se a les acaballes del 2013.

stats