Cinema
Cultura 10/12/2011

Paris Jackson debuta en el cinema

Serà la protagonista del film infantil 'Lundon's Bridge and the Three Keys'

Efe
1 min
Paris Jackson

Los ÀngelesLa filla del Michael Jackson, Paris, debutarà en el món del cinema amb el film infantil Lundon's Bridge and the Three Keys, una barreja d'animació i imatges reals, segons informa l'edició digital de People.

Paris Jackson, de 13 anys, donarà vida a una jove que sobreviu després que una medusa li hagi rentat el cervell en ple oceà. El rodatge, que arrenca el gener pròxim, serà el primer d'una saga basada en el personatge de Lundon O'Malley, va explicar el productor de la cinta, Stephen Sobisky.

La franquícia girarà al voltant dels textos de les novel·les de fantasia de Dennis H. Christen. "La filla de Michael vol ser actriu", va explicar Sobisky. "I vol aprofitar el llegat del seu pare i fer alguna cosa bona pel món; el nostre producte ofereix això", va afegir.

Segons el productor, la meitat dels ingressos del film i dels llibres publicats amb la imatge de París en portada seran donats a diverses escoles. Paris Jackson apareixerà com un personatge humà dins d'un univers ple d'éssers animats als quals prestaran les seves veus, entre altres, el presentador de televisió Larry King i la seva dona, Shawn. De moment es desconeix la data d'estrena de la cinta.

stats