TEATRE
Cultura 10/04/2012

'Parlour Song' desenterra al Teatre Goya les frustracions i els desitjos ocults de la "gent normal"

Aquest divendres s'estrena de l'obra del britànic Jez Butterworth dirigida per Magda Puyo

Acn
1 min
D'esquerra a dreta, els actors Josep Julien, Victòria Pagès i Joan Negrié, i la directora Magda Puyo / ACN, Pau Cortina

BARCELONAAquest divendres s'estrenarà al Teatre Goya l'obra del britànic Jez Butterworth 'Parlour Song (música de fons)', dirigida per Magda Puyo i amb Victòria Pagès, Joan Negrié i Josep Julien protagonitzant un enigmàtic triangle amorós.

'Parlour song (música de fons)' explica la història "senzilla" de la relació entre tres personatges, una parella i un vell amic, en la qual els sentiments, frustracions i aspiracions ocultes esdevenen protagonistes. Sobre el paper, Ned i Joy són un matrimoni feliç que comparteix amistat amb Dale. No obstant això, Butterworth mostra tres persones "atrapades" per la rutina que viuen en el "caos dels seus desitjos insatisfets", incapaços de reconstruir "l'edifici de la seva vida, que serà enderrocat una vegada i una altra".

El director del Teatre Goya, Josep Maria Pou, ha explicat que aquesta és la primera vegada que el teatre acull una producció externa (del CAER i la Sala Trono de Tarragona), matisant que si no s'ha fet abans ha estat pel "ritme de producció" pròpia d'aquest espai escènic. Coincidint amb aquesta novetat, Pou també ha recordat que serà la primera vegada que es representi a Catalunya una obra de Jez Butterworth, autor de l'últim fenomen del teatre de text, 'Jerusalem'.

stats