Cinema
Cultura 19/07/2011

'Passi el que passi' s'estrena a 12 sales de Catalunya

Robert Bellsolà ha dirigit la comèdia romàntica independent, feta amb 40.000 euros de pressupost

Acn
1 min

BarcelonaEl director gironí Robert Bellsolà estrena aquest cap de setmana a dotze sales de cinema de Catalunya el fim Passi el que passi. La pel·lícula s'ha rodat en dotze dies, sense subvencions, i amb un pressupost de 40.000 euros.

"Gràcies al Facebook podem estrenar", assegura Bellsolà, ''sense xarxes socials no hauríem pogut dir que existíem'', afegeix. El director, que ha utilitzat la xarxa social per promocionar el film, també n'ha gestionat l'exhibició amb les diferents sales i ha aconseguit que es programi en dotze cinemes de Catalunya i Andorra.

Malgrat que compartirà cartellera amb títols com Harry Potter, Bellsolà ha explicat que mirarà de treure profit al fet d'estrenar el 22 de juliol. Passi el que passi està "rodada en paratges rurals, és un film ludicofestiu, fet amb la intenció de fer-ho passar bé", remarca el director d'Aiguaviva Films. L'argument gira a l'entorn d'una parella que es proposa practicar sexe al llarg d'un cap de setmana, malgrat la presència dels fills i els amics.

Bellsolà ha aconseguit tirar endavant el rodatge malgrat el pressupost limitat: els actors i actrius són desconeguts i no han cobrat, i l'equip tècnic s'ha limitat a 12 persones. La banda sonora també s'ha fet a base de col·laboracions amb grups com The Pepper Pots o Els Amics de les Arts. El film ha sigut seleccionat per participar als festivals de Moscou, Detroit i Nova York.

stats