MÚSICA
Cultura 05/03/2012

Pastora traurà el primer disc en català el 2012

La cantant i actriu Dolo Beltran també anuncia que està preparant un llibre de contes per a adults

Acn
1 min

BARCELONALa cantant i líder de Pastora, Dolo Beltran, ha anunciat que el grup traurà el seu primer disc en català el 2012. Serà una mescla de cançons antigues mai editades amb noves composicions, explica, i s'editarà abans de l'estiu. D'altra banda, la cantant i actriu –en l'actualitat, en cartell a La Villarroel amb 'Res no tornarà a ser com abans'– també ha avançat que té la intenció de publicar un llibre de contes per a adults.

El nom del disc és encara un misteri. El grup ha recuperat "les quatre o cinc cançons" que ja havien gravat en català al llarg dels anys, però que mai havien estat editades juntes, i n'han compost un nombre semblant de noves. El resultat, en paraules de Beltran, serà un "mix català".

La cantant de Pastora també va confessar que aquest disc formarà part de l'activitat que el grup du a terme habitualment en el lapse de temps que passa entre la publicació dels seus àlbums principals. A vegades ha estat un single penjat a la xarxa, d'altres, un parell de cançons editades en suport físic... La idea, explica Beltran, és mantenir-se visibles mentre preparen un nou disc, ja que reconeix que sol passar molt temps, "uns dos anys", entre un i altre treball discogràfic.

stats