Publicitat
Publicitat

Paul McCartney penja a internet durant 24 hores un tema del nou àlbum, 'My Valentine'

El disc, que encara no té títol i es llançarà el 7 de febrer, conté només dos temes nous i la resta són composicions clàssiques

Paul McCartney ha penjat a la seva pàgina web la nova cançó My Valentine , que estarà inclosa en el seu pròxim disc , Kisses on the Bottom . El llançament està previst per al 7 de febrer i hi repassarà les cançons que més van inspirar les seves llegendàries composicions . Kisses on the Bottom serà una mirada al passat perquè repassa estàndards clàssics, tot i que " allunyat de les eleccions més evidents " , amb col·laboracions de vells amics com Stevie Wonder i Eric Clapton .

My Valentine , amb la participació de Clapton , estarà disponible en streaming online durant 24 hores a la web www.paulmccartney.com  i és l'únic tema original de McCartney en aquest nou treball al costat d' Only Our Hearts , en el qual col·labora Wonder . A la resta dels temes recorrerà a cançons clàssiques però no tan cèlebres de compositors com Harold Arlen o Cole Porter i interpretades , per exemple , per Fred Astaire . Són " les cançons en les quals John ( Lennon ) i jo basem unes quantes coses nostres " , explica l' ex-Beatle a la nota de premsa . " Pensava simplement que les seves cançons eren màgiques . I llavors , quan jo mateix em vaig posar a compondre, pensava que era una meravella la manera com havien estat fetes" , afegeix.

Atipa't de cultura

Etiquetes

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT