Música

Pearson estrenen el videoclip de 'L'accident'

La cançó forma part del disc 'L'accident, la interrupció, la revelació' 

Marc Juan és el director del nou videoclip del grup d' indie pop Pearson, L'accident, una cançó que explica la seva història amb una panoràmica en què l'acció, o més ben dit les accions, van passant a càmera lenta mentre sona la música.

L'accident forma part del nou disc del grup, L'accident, la interrupció, la revelació (LAV Records 2019), un disc conceptual el tema principal del qual és l'instant o l’ infraliève de què parlava Marcel Duchamp. Cançons dolces, paisatges insòlits, postals, records, emocions i descripcions intenses que fan que el temps s’aturi, aquest és el gran objectiu del disc.

Pearson són Marc Nalvaiz, Raul Juan, Ivan Nalvaiz i David Romero. El nom del grup prové de l'enginyer Frederick Stark Pearson, creador dels ferrocarrils catalans i gran propulsor de l'energia elèctrica a Catalunya. Els germans Nalvaiz van triar aquest nom per recordar els nombrosos viatges que van fer amb ferrocarrils entre la Floresta i Barcelona per trobar-se i fer les cançons del que seria el seu primer disc, Pearson (RGB Music, 2015).