Cinema
Cultura 11/03/2013

Pedro Almodóvar trenca el seu rècord de taquilla

'Los amantes pasajeros' ha recaptat en tres dies 1.930.000 euros, més que cap altre debut d'un film del manxec

Ara / Efe
1 min

BarcelonaL'última pel·lícula de Pedro Almodóvar, 'Los amantes pasajeros', ha recaptat durant el cap de setmana de la seva estrena 1.930.000 euros, el millor debut en tota la filmografia del manxec, segons ha informat avui la productora El Deseo. Tanmateix, el film més taquiller del cap de setmana ha sigut 'Oz, un mundo de fantasía', preqüela d''El màgic d'Oz'.

Des de divendres passat, un total de 255.000 espectadors han vista la pel·lícula i l'han situat com a segon millor debut en espectadors del director, només superat per 'Volver', del 2006. Protagonitzada per Javier Cámara, Raúl Arévalo, Carlos Areces, Cecilia Roth i Lola Dueñas, 'Los amantes pasajeros', és també el millor debut d'una cinta espanyola aquest 2013.

La campanya de promoció de 'Los amantes pasajeros' es va prolongar fins al passat dissabte, quan Pedro Almodóvar es va presentar a la madrilenya plaça de Callao per animar les nombroses persones que assajaven la coreografia d''I'm so excited', de The Pointer Sister, en un 'flash mob' a imitació d'un dels moments més destacats de la pel·lícula.

stats