GENT
Cultura 26/01/2011

Penélope Cruz i Javier Bardem ja són pares

Redacció
1 min
Penélope Cruz

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'actriu Penélope Cruz i l'actor Javier Bardem han tingut ja el seu primer fill tot i que, en línia amb el secretisme amb què acostuma a moure's la parella, el sexe del nadó ha trigat a transcendir, tot i que finalment la revista Hola! ha avançat que es tracta d'un nen

L'hospital on ha tingut lloc el naixement és el Cedars Sinai de Los Angeles, conegut per haver estat l'hospital on també Julia Roberts, Christina Aguilera o Nicole Richie han esdevingut mares. A banda de les instal·lacions de luxe –a un preu d'entre 2.300 i 3.000 dòlars al dia– el centre es distingeix per la seva discreció.

La criatura arriba a la parella tot just unes hores després de saber-se que Bardem optarà de nou a l'Oscar com a millor actor, en aquest cas per la producció hispano-mexicana 'Biutiful'. Cruz és la primera gran celebritat de Hollywood que dóna a llum el 2011, però en els propers mesos cal esperar també el naixement dels fills de Natalie Portman, Marion Cotillard, Kate Hudson, Victoria Beckham, Jennifer Conelly, Jane Krakowsi o Selma Blair.

stats