Cinema
Cultura 18/05/2011

Penélope Cruz se solidaritza amb els 'indignats'

L'actriu no descarta treballar amb Javier Bardem, amb el qual va coincidir al film 'Jamón, jamón' de Bigas Luna

Efe
1 min

MadridL'actriu Penélope Cruz s'ha solidaritzat amb els joves acampats a la Puerta del Sol que reclamen un futur digne. L'actriu, que ha presentat la quarta part de la saga Pirates del Carib a Madrid, ha comentat que "li trenca el cor" la situació per la qual passen molts joves preparats, amb possibilitats i sense feina.

Acompanyada del director del film, Rob Marshall, i del productor, Jerry Bruckemheimer, l'actriu ha desitjat que la situació de crisi "millori ja, perquè ja és hora". El cinema pot servir de "vàlvula d'escapament", ha apuntat Marshall, i com a mecanisme per alegrar la vida als joves.

A la presentació de la pel·lícula En mareas misteriosas, Cruz ha reflexionat sobre la seva recent maternitat i ha comentat que li agradaria coincidir professionalment amb Javier Bardem, amb qui va rodar Jamón, jamón de Bigas Luna. "Per què no, si trobem el projecte adequat". Ha afegit que voldria repetir a les ordres d'Almodóvar, Amenábar i Bigas Luna i amb gent que no ha treballat mai, com Julio Médem. "Em queda molt per fer i molt per aprendre".

stats