Teatre

Pep Farrés, nou director artístic de La Mostra d'Igualada

L'actor igualadí vol mantenir el nivell de qualitat de la Fira de teatre infantil i juvenil, així com potenciar la seva vessant professional

La Mostra, la Fira de teatre infantil i juvenil d'Igualada, té un nou director artístic per a les dues properes edicions: l'actor igualadí Pep Farrés. Farrés pren el relleu d'Òscar Rodríguez després que al juliol comuniqués que deixava el càrrec després de set anys a la direcció. La candidatura de l'actor igualadí s'ha escollit d'entre quatre propostes més, entre les quals la de Farrés ha estat la més ben puntuada en programació, organització d'activitats professionals i criteris d'avaluació.

"La il·lusió em ve perquè jo, com a igualadí, he viscut des de petit La Mostra anant a veure els espectacles i després, com a companyia i artista, hi he actuat sempre que he tingut una nova producció", ha admès Farrés, que aposta "per fer la feina ben feta i per poder estar a l'alçada de l'Òscar Rodríguez, que ha dut el festival a un nivell de qualitat molt alt". El nou director artístic del certamen vol potenciar la vessant professional de la fira, així com la representació de noves disciplines artístiques contemporànies.

Llicenciat en Art dramàtic en l'especialitat d'interpretació per l'Institut del Teatre, Pep Farrés va actuar amb diferents companyies i teatres, com La Fura del Baus, el Teatre Nacional de Catalunya i el Teatre Lliure als anys 90. El 2002 va crear Farrés Brothers i cia, la seva pròpia companyia, que ha produït vuit espectacles i ha obtingut guardons com el Premi Butaca.