Publicitat
Publicitat

TEATRE

La Perla reposa els seus grans èxits i surt de gira

La companyia farà a la Biblioteca de Catalunya 'Luces de Bohemia', 'Natale in casa Cupiello' i 'Cyrano de Bergerac' i actuarà per tot Catalunya i Espanya

Arrenca la primera temporada teatral després que La Perla hagi signat un contracte permanent de residència a la Biblioteca de Catalunya per als propers 3 anys. Amb aquesta estabilitat, la companyia d'Oriol Broggi pot definir el seu projecte teatral. El seu objectiu és fer teatre de repertori i tenir repertori de teatre. Per això, han decidit reposar en aquesta sala les últimes obres que han estrenat i que han sigut grans èxits: 'Luces de Bohemia' (comença aquest dimecres, 19 de setembre), 'Natale in Casa Cupiello' (per Nadal) i 'Cyrano de Bergerac' (a partir del març). De cara a l'estiu estrenaran una nova producció encara sense títol i continuaran apostant per oferir un taller de teatre per a llicenciats. També aixopluguen i assessoren el festival Shakespeare de Mataró, que tindrà seu al Raval a la primavera.

El gran projecte de La Perla és, però, l'expansió fora de la seva sala. D'una banda, tornaran a fer 'Incendis' al Romea, un altre èxit amb el qual arrenquen la gira aquest dissabte; també faran gira amb el 'Cyrano' i la infantil 'Tot assajant Cyrano', i portaran al CDN madrileny 'Cyrano de Bergerac' al desembre. A més faran una petita gira pel nord d'Espanya amb 'Luces de Bohemia', un espectacle que esperaven poder portar a Madrid, però han topat amb la crisi.

Broggi s'ha erigit com un interlocutor polític, cultural o econòmic, "per al que calgui", ha dit. Ha defensat una actitud optimista i ha demanat a les institucions que els tinguin en compte com un teatre important a Barcelona. "Volem consolidar-nos com un lloc important", ha dit. I també ha assegurat que està tranquil per no haver assolit la direcció del TNC, càrrec per al qual s'havia presentat.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT