MÚSICA
Cultura 15/11/2011

Pete Doherty, convençut que Amy Winehouse ha encantat el seu pis

L'ex-Libertines ha marxat a París perquè nota al seu pis de Londres la presència de la cantant desapareguda i li fa por tornar-hi

Ara
1 min
Pete Doherty

BarcelonaPete Doherty ha marxat a París convençut que Amy Winehouse ha encantat el seu pis de Londres, afirmen amics del músic britànic a The Sun, segons recull també NME.

Doherty, de 32 anys, hauria dit a aquests amics que l'esperit d'Amy Winehouse el va visitar tres o quatre vegades al seu pis, al barri de Camden, prop d'on la cantant de 27 anys va morir al juliol. L'ex-Babyshambles els va dir que va veure imatges fantasmals i el reflex de Winehouse a les finestres, i que li fa por tornar al pis.

"Està del tot convençut que ha vist el seu fantasma", diu l'amic de Doherty. "Molta gent assegura que aquestes visions estan induïdes pel consum de drogues, però ell diu que està net".

Doherty i Winehouse eren amics, i la mort de la cantant el va deixar devastat. Segons la mateixa font, l'ex-Libertines estava tan commocionat que no va poder assistir a l'enterrament per acomiadar-se'n.

stats