MÚSICA

La Pegatina, Els Pets, Buhos, Joan Dausà i Oques Grasses actuaran al Petits Camaleons

El festival infantil de música catalana de Sant Cugat del Vallès torna el 5 i 6 d'octubre

Sant Cugat del Vallès acollirà la 8a edició del festival infantil de pop català el Petits Camaleons, una trobada musical perquè els nens "puguin anar de festival amb normalitat" i tinguin el primer contacte en l'àmbit de la música en viu "de la mateixa manera que ho fan els adults", explica l'organització. 

El Petits Camaleons serà enguany el 5 i 6 d'octubre. El cartell l'encapçalen grups de renom del panorama musical català com La Pegatina,  Els Pets, Doctor Prats, Buhos, Joan Dausà i Oques Grasses, a més de Gertrudis, Lildami, Miqui Puig & Acp, Xiula, The Penguins, Sense Sal, Pepet i Marieta, Ju i Miquel del Roig. En total, 33 artistes oferiran un centenar de concerts en nou escenaris al voltant del Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès. El dia abans, el 4 d'octubre, Els Pets faran el concert inaugural.

La programació del festival està pensada per a nens d'entre 0 i 14 anys: els volums estan adaptats als més petits, la programació és diürna i els concerts són curts. En l'última edició es va arribar als 8.000 assistents.