Publicitat
Publicitat

Música

Phil Collins torna als escenaris 10 anys després de retirar-se

El cantant britànic farà diverses actuacions a Londres, Colònia i París l'estiu del 2017

Phil Collins, artista britànic i exmembre del grup Genesis, ha decidit tornar als escenaris als 65 anys. Va deixar les gires fa 10 anys per dedicar temps a la família, però ha canviat d'opinió: "Pensava que podria retirar-me tranquil·lament, però gràcies als admiradors, la meva família i el suport d'alguns artistes extraordinaris he descobert la meva passió per la música i l'actuació. És hora de fer-ho una altra vegada i estic emocionat".

La gira està planejada per al juny del 2017 i durà el nom de 'Phil Collins: Not dead yet live'. Farà 5 actuacions al Royal Albert Hall de Londres els dies 4, 5, 7, 8 i 9 de juny; 2 a Colònia, al Lanxess Arena l'11 i el 12, i 2 també a París, a l'Accor Hotels Arena els dies 18 i el 19 també de juny. Les entrades es posaran a la venda el proper 21 d'octubre.

Phil Collins, que ha venut més de 100 milions de discos, va fer el seu debut com a solista el 1981 amb l'àlbum 'Face value' i es va guanyar el públic amb cançons com 'Easy lover' i 'You can't hurry love'. El 2011, 4 anys després de la seva última gira, va anunciar la seva retirada, però l'any passat ja  va manifestar la seva intenció de tornar als escenaris i ara assegura que en té moltes ganes i que no està nerviós.

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT