LLIBRES
Cultura 17/11/2011

Piqué i Shakira, a primera fila en la presentació de 'Dues vides'

Puyol i Cesc tampoc han faltat a la presentació de la novel·la de Joan Piqué, pare del crac del Barça, que ha recordat els seus orígens humils emocionat

Laura Serra
2 min
Joan Piqué i família a La Casa del Llibre

BarcelonaGerard Piqué i la seva parella, la cantant colombiana Shakira, no han faltat a la presentació de Dues vides, la primera novel·la de Joan Piqué, pare del futbolista blaugrana, que acaba de sortir a la venda. Puyol i Cesc també s'han deixat veure a la presentació del llibre, que publica Edicions 62, entre altres cares conegudes com Magda Oranich, Helena Rakosnik i Manel Estiarte, a banda de tota la família Piqué i amics íntims.

El periodista Jordi Basté ha presentat un llibre que ha assegurat que "enganxa, es llegeix ràpid, no és per a lletraferits ni per a crítics molt crítics", ha dit, "però agradarà als qui viuen amb estrès, als que els agraden els culenbrons i als fans de Falcon Crest i Dallas, perquè els bons són molt bons i els dolents molt dolents". Basté també ha dit que Dues vides és la "simplificació de la literatura", perquè no cal agafar el diccionari per llegir-lo. I ha alabat el fet que no sigui obra "d'un escriptor", sinó d'un empresari amb un projecte.

El rebombori que ha causat la parella –amb un centenar de persones a la caça de la foto– ha guanyat graus emotius quan el pare del jugador ha parlat per recordar els seus orígens humils, i sobretot el seu pare "que, com diria en Pep Guardiola, es llevava molt d'hora per tirar-nos a tots endavant" i "que va morir quan en Gerard començava a despuntar, i això sap molt greu", perquè "només parlava de futbol", va assegurar emocionat. Piqué ha dedicat el llibre a la seva dona, als seus dos fills "més enllà dels èxits que pugui tenir cadascun" i a la Shakira "espectacular en tots els sentits". "Quasi que t'estimem tant com al Gerard", li ha dit.

stats