Publicitat
Publicitat

LLIBRES

Piqué i Shakira, a primera fila en la presentació de 'Dues vides'

Puyol i Cesc tampoc han faltat a la presentació de la novel·la de Joan Piqué, pare del crac del Barça, que ha recordat els seus orígens humils emocionat

Gerard Piqué i la seva parella, la cantant colombiana Shakira, no han faltat a la presentació de Dues vides, la primera novel·la de Joan Piqué, pare del futbolista blaugrana, que acaba de sortir a la venda. Puyol i Cesc també s'han deixat veure a la presentació del llibre, que publica Edicions 62, entre altres cares conegudes com Magda Oranich, Helena Rakosnik i Manel Estiarte, a banda de tota la família Piqué i amics íntims.

El periodista Jordi Basté ha presentat un llibre que ha assegurat que "enganxa, es llegeix ràpid, no és per a lletraferits ni per a crítics molt crítics", ha dit, "però agradarà als qui viuen amb estrès, als que els agraden els culenbrons i als fans de Falcon Crest i Dallas, perquè els bons són molt bons i els dolents molt dolents". Basté també ha dit que Dues vides és la "simplificació de la literatura", perquè no cal agafar el diccionari per llegir-lo. I ha alabat el fet que no sigui obra "d'un escriptor", sinó d'un empresari amb un projecte.

El rebombori que ha causat la parella –amb un centenar de persones a la caça de la foto– ha guanyat graus emotius quan el pare del jugador ha parlat per recordar els seus orígens humils, i sobretot el seu pare "que, com diria en Pep Guardiola, es llevava molt d'hora per tirar-nos a tots endavant" i "que va morir quan en Gerard començava a despuntar, i això sap molt greu", perquè "només parlava de futbol", va assegurar emocionat. Piqué ha dedicat el llibre a la seva dona, als seus dos fills "més enllà dels èxits que pugui tenir cadascun" i a la Shakira "espectacular en tots els sentits". "Quasi que t'estimem tant com al Gerard", li ha dit.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT